Pocket Money Program

Ik ben Kunsel Rinchen Dorjee en ben twee jaar geleden naar de Tibetaanse vluchtenlingen gemeenschap in India geweest om vanwege mijn Tibetaanse wortels Tibetaans te leren. Ik mocht in het Tibetaanse Kinderdorp (TCV) in Dharamsala wonen en naar school gaan. Daardoor kan ik nu Tibetaans spreken en ben ik vele bijzondere ervaringen rijker. Ik heb de leerlingen van dichtbij kennen en zag ook de moeilijke situatie waarin sommigen van hen verkeerden. Daarom wil ik de school en die leerlingen helpen.

Afgelopen jaar heb ik een inzamelingsactie gehouden en met de opbrengsten hiervan hebben we school gericht geld gegeven voor een klas voor kinderen die om diverse redenen extra aandacht verdienen. Ook hebben we gericht kinderen financieel gesteund die zeer arm zijn.

Dit jaar wil ik de hulp continueren en uitbreiden. Zo zijn er kinderen die gebaat zouden zijn met een directe foster parent relatie. Ik zoek mensen die deze kinderen op maandelijkse (of eventueel jaarlijkse) basis zouden willen ondersteunen. Daarnaast wil ik jaarlijks de school helpen met een financiële ondersteuning, waarbij steeds opnieuw bepaald wordt waar het geld het beste voor ingezet kan worden.

Wil je helpen? Geef een donatie of neem contact met ons op. 

https://www.doneeractie.nl/pocket-money-program/-38228